View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Sep 01, 2014 4:03 am



Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 anyone else having problems w/posts not being marked read? 
Author Message

Joined: Fri Aug 11, 2006 1:46 pm
Posts: 4811
Location: SF Bay Area (Northern CA)
Post anyone else having problems w/posts not being marked read?
Just curious is anyone else is having this problem for the last week or two...

Even after I read a post, it still shows as unread. Even if I select "Mark all posts as read," the post will show as read....but then when I come back to the forum a bit later it will again show as unread.

Anyone else having this problem??


Wed Apr 01, 2009 3:35 am
Profile

Joined: Sun Oct 21, 2007 4:18 pm
Posts: 835
Location: Acton, MA
Post 
Robin, I don't think I've had that problem yet.


Wed Apr 01, 2009 7:30 am
Profile

Joined: Sat Jan 03, 2009 2:59 pm
Posts: 1978
Post 
Yes Robin,
I too am having some issues here with signing in , I have been trying to get it resolved, some posts I can open and read several times and it still says its new.I know that Jim has tried to address some of these but it is a free site, so I guess not much can be done! I also have to sign in eaxh and every time, used to be only every few days or so!

_________________
Irene Selak


Wed Apr 01, 2009 7:31 am
Profile WWW

Joined: Fri Aug 11, 2006 1:46 pm
Posts: 4811
Location: SF Bay Area (Northern CA)
Post 
This happened so suddenly that I don't think that it has anything to do with the software.


Wed Apr 01, 2009 1:02 pm
Profile

Joined: Sat Oct 06, 2007 4:28 pm
Posts: 728
Location: LA
Post Lack of use
Robin, I noticed that no one posted an entry on March 31th. I wondered why.

DrP

_________________
"See this lady she's 85 but she's nice" When I joined in 2007 this is the way Mr B. introduced me to the people only he knew,he added "You need to listen to her" he was 89 then, death due to Lewy Body Dementia/pneumonia in 2009.


Wed Apr 01, 2009 2:28 pm
Profile

Joined: Fri Feb 06, 2009 9:25 pm
Posts: 69
Location: N Ala
Post 
For several weeks after I read a post it still showed it as not read.
nanny


Wed Apr 01, 2009 4:50 pm
Profile

Joined: Sat Jan 03, 2009 2:59 pm
Posts: 1978
Post 
I also have been having problems with logging on to the forums.
Oh well the price is right!

_________________
Irene Selak


Wed Apr 01, 2009 6:37 pm
Profile WWW

Joined: Fri Aug 11, 2006 1:46 pm
Posts: 4811
Location: SF Bay Area (Northern CA)
Post 
Irene,
I've had absolutely no problems logging in.
Robin


Wed Apr 01, 2009 6:49 pm
Profile

Joined: Sat Jan 03, 2009 2:59 pm
Posts: 1978
Post 
Robin,
Do you have to log on each and every time, I used to be able to logged on at least for a day not anymore and I can't get into the forums with my AOL account either only through Internet Explorer.

_________________
Irene Selak


Wed Apr 01, 2009 7:49 pm
Profile WWW

Joined: Sat Dec 13, 2008 12:52 am
Posts: 118
Location: BC, Canada
Post 
For about a week a couple of weeks ago my posts were showing as unread but I haven't had trouble since and I am not having any trouble with my log in either, I am always logged on.


Wed Apr 01, 2009 8:03 pm
Profile WWW

Joined: Fri Aug 11, 2006 1:46 pm
Posts: 4811
Location: SF Bay Area (Northern CA)
Post 
Irene,
No, I don't have to log on each time. I use two browsers at different times -- Internet Explorer and Mozilla. I haven't had log-in problems with either.
Robin


Wed Apr 01, 2009 9:18 pm
Profile

Joined: Wed Oct 08, 2008 10:30 pm
Posts: 976
Location: Henderson, Nv.
Post 
Robin,

I have to log on each time I come on the site. Also having the same with the read posts: they still show unread.

DrP...I wondered the same thing. Nobody shows as posting on March 31 and I thought there would be a lot of conversation regarding the Michael Fox interview on Oprah.

_________________
Dianne C.


Thu Apr 02, 2009 12:32 am
Profile

Joined: Fri Aug 11, 2006 1:46 pm
Posts: 4811
Location: SF Bay Area (Northern CA)
Post 
The "status of the posts" problem seems to be fixed today. Looks like Jim came through!


Thu Apr 02, 2009 4:29 pm
Profile

Joined: Fri Aug 11, 2006 1:46 pm
Posts: 4811
Location: SF Bay Area (Northern CA)
Post 
Hmmm.... The problem just started up again. Sigh.


Fri Apr 03, 2009 11:57 am
Profile

Joined: Thu Aug 24, 2006 12:03 pm
Posts: 79
Post 
I can't find the forum word on the home page. For awhile, when I wrote LBD for the internet, it would give me the forum page automatically, and I had no more trouble about logging in-this also was automatic. So can the web master tell me what's up? Thanks you Dinny W.


Fri Apr 03, 2009 12:16 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 24 posts ]  Go to page 1, 2  Next

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr